Takaisin etusivulle

There is more to ICT!

Uudet Tuulet on luotettava ja joustava IT-kumppani organisaatioille, jotka haluavat tehostaa ja kehittää IT-järjestelmäkokonaisuuttaan. Uudet Tuulet hallitsee myös Mac- ja PC- sekaverkkoympäristöt. Erilaiset palveluratkaisumme tarjoavat mahdollisuuksia hyödyntää korkealuokkaista tietojärjestelmäasiantuntijuutta yrityksen omien tarpeiden mukaan.

Uudet Tuulet toimii riippumattomasti asiakkaidensa etujen ohjaamana.

IT-infrastruktuurin suunnittelu- ja toteutuspalvelu

Uudet Tuulet suunnittelee ja rakentaa tehokkaasti toimivan tietojärjestelmäarkkitehtuurin tarvelähtöisesti. Palvelumme soveltuu sekä uusiin että olemassa oleviin IT-järjestelmiin.

Uudet Tuulet huolehtii, että yrityksen IT-järjestelmällä on valmiudet vastata kehittyvän liiketoiminnan haasteisiin. Uusien Tuulien asiantuntijat kartoittavat yrityksen laitteistojen ja järjestelmien nykytilanteen sekä tarpeet, etsivät ongelmakohdat ja raportoivat niistä tietohallinnosta vastaavalle taholle.

Asiantuntijamme valikoi ja esittelee yritysjohdolle parhaiten IT-järjestelmälle asetettuihin tarpeisiin vastaavat ratkaisut. Huolehdimme valittujen ratkaisujen asennuksesta ja käyttävän henkilöstön käyttökoulutuksesta.

Järjestelmän asennuksen jälkeen Uudet Tuulet toimii helposti saavutettavana IT-kumppanina online -tukipalvelun kautta ja paikan päälle tarvittaessa saapuen.

Tietohallintojohtamisen konsultointi

Uudet Tuulet tukee monipuolisesti organisaation tietohallintojohtoa tarjoamalla tietoa ja osaamista uusimmasta teknologiasta sekä siitä, kuinka se voi palvella yrityksen toimintaa.

Tietohallintojohtamisen kenttä on jatkuvassa muutoksessa. IT-asiantuntijat ja järjestelmätoimittajat kautta maailman kehittävät jatkuvasti uusia ratkaisuja vastaamaan modernin ja nopeasti kehittyvän liiketoiminnan vaatimuksiin. Uudet Tuulet varmistaa, että organisaatiosi tieto ja IT-osaaminen ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Ulkoistettu tietohallintojohtaminen

Ulkoistamalla tietohallintojohtamisen yritys voi hyödyntää Uusien Tuulien syvällistä IT-asiantuntijuutta kiinteänä osana organisaationsa toimintaa. Asiantuntijan pitkäjänteisellä työskentelyllä yrityksen tietojärjestelmäkehitystyön parissa voidaan saavuttaa merkittäviä liiketoiminnallisia etuja.

Aina ei ole tehokasta tai edes mahdollista pitää IT-alan asiantuntijaa oman organisaation kiinteänä osana. Tietohallintoasiantuntijamme työskentelevät kiinteänä osana yritystäsi ja huolehtivat siitä, että organisaation IT-järjestelmät kehittyvät yrityksen toiminnan mukana.

Hammaslääkäriasemien potilastietojärjestelmien ja ohjelmistojen asiantuntija

Uudet Tuulet on palvellut yksityisiä hammaslääkäriasemia heidän kaikissa IT-tarpeissaan yli 15 vuoden ajan. Niinpä Uusissa Tuulissa on pitkäaikaista erikoisosaamista kaikista tärkeimmistä hammaslääkäriasemien käyttämistä potilastietojärjestelmistä ja ohjelmistoista.

Esimerkkejä hallitsemistamme hammashoidon tietojärjestelmistä: AssisDent, Helmi, Opus ja WinHit, sekä kuvantamisjärjestelmistä: Digora, Dimaxis ja Romexis.

Palvelemme yritystäsi koko pääkaupunkiseudulla, joustavasti paikan päällä tai puhelimitse, tilanteen mukaan. Asiakkaanamme saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön suorine yhteystietoineen, mikä tekee asioinnista helppoa, joustavaa ja nopeaa.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön monipuolisen asiantuntemuksemme ja osaamisemme laite- ja ohjelmistohankinnoista huoltoihin, päivityksiin, ylläpitopalveluihin ja varmuuskopiointiin. Meiltä saat apua myös yrityksesi IT-tulevaisuuden suunnitteluun ja konsultiointipalvelumme auttavat yritystäsi ja henkilökuntaasi sekä nykyisissä että tulevaisuuden tilanteissa.

Kartoitamme vastaanottosi nykytilan ja tarpeet ja kehitämme yhteistyössä kanssasi juuri sinun hammaslääkäriasemallesi sopivimmat ratkaisut. Koska emme ole palvelu- tai laitevalmistaja, emme ole sitoutuneita yksittäisiin ohjelmisto- tai laitetoimittajiin, vaan voimme joustavasti ja yksilöllisesti etsiä yrityksellesi aidosti soveltuvimmat ohjelmistot, laitteet ja järjestelmät. Toimimme sekä Windows- että Mac-ympäristöissä.


Korkein AAA luottoluokitus yli 5 vuotta - Soliditet 2012
Suomen vahvimmat 2012

Mac käyttäjät: saa meiltä etätukea nyt! Mac käyttäjät: saa meiltä etätukea nyt!

PC käyttäjät: saa meiltä etätukea nyt! PC käyttäjät: saa meiltä etätukea nyt!